Tervasaaren perhepäivä pe 20.8 klo 15-18

Tervetuloa viettämään mukavaa yhteistä aikaa Tervasaaren perhepäivässä! Tapahtumassa voi mm. kokeilla melontaa, bofferi-taistelua, osallistua Teinisirkuksen työpajaan sekä rapsutella Karva-kaverit ry:n eläimiä
Tapahtumassa on mahdollisuus ottaa hetki aikaa myös parisuhteelle! Onnenpyörästä voit pyörittää lasten leikkivinkkien lisäksi treffivinkkejä sekä lähteä hetkeksi tandempyöräajelulle. Haminan avoin varhaiskasvatus sekä seurakunta järjestävät lapsiparkin, jossa mukavaa puuhaa perheen pienimmille. Omatoimisia Rakkauspolku tehtäviä löytyy pyöräilyreitin varrelta sekä Rampsinkarilta.
Makkaranmyynnin järjestää Kiekkoympyrät-80 sekä Haminan MLL- paikallisyhdistys tarjoaa tapahtuman palautteen antaneille kahvit ja pillimehut.
Pidetään huolta toisistamme: turvavälit, käsihygienia ja vain terveenä paikalle. Muutokset mahdollisia