Viikkomelonnat

Maanantain melonnat

Ma-illan melonnat alkavat kesäkuussa jatkuen elokuun loppuun. Joka maanantai vajalla klo 17:30. Tänne voit tulla vaikka et olisi koskaan kajakissa ollutkaan, alkuun annamme pienen opastuksen, jonka jälkeen käymme kokeilemassa melontaa parin tunnin mittaisen lenkin verran. Alaikäiset vanhemman seurassa / suostumuksella. Pienemmät lapset voivat osallistua vanhemman kanssa kaksikkokajakilla.

Torstain melonnat

To-illan melonnat toukokuusta lokakuuhun torstai-iltaisin klo 17:30 on tarkoitettu melontaa harrastaville. Käydään porukalla melomassa sellainen 2-3 tunnin lenkki. Matkat ovat vähän pitempiä kun ma melonnoissa. Kun ma melonnoissa kestää hyvin porukan mukana niin tervetuloa torstaisin.

Viikkomelontoihin osallistuminen Ladun kalustolla maksaa 5 euroa/kerta/hlö. Sisältää kajakin, aukkopeitteen, melan ja liivit. Omassa kajakilla voi osallistua ilmaiseksi. Ei ennakkoilmoittautumisia, kajakit jaetaan sitä mukaa kun väkeä tulee paikalle. Jos on paljon osallistujia on mahdollista että kaikki eivät pääse vesille.

Mukaan tarvitset

  • Ohutpohjaiset kengät, myös paljain jaloin on hyvä meloa.
  • Sään mukainen vaatetus. Sellainen vaatetus että pieni kastuminen ei haittaa, meloessa aina vähän roiskuu. esim urheilu- tai tuulipuku on hyvä.
  • Varavaatteet voi ottaa ainakin kylmemmillä keleillä, jos vaikka sattuu kokonaan kastumaan niin saa kuivaa ylle.
  • Juomapullo jonka saa kajakin kannelle kiinni, esim 0,5 L limsapullo.
  • Aurinkolasit, lippis, aurinkorasvaa, kelin mukaan

Ylimääräiset tavarat voi jättää melonnan ajaksi vajalle, vaja lukitaan kun lähdetään vesille.

Keskustele ohjaajan kanssa mikäli sinulla on joku sairaus, et osaa uida tai joku muu asia mikä vaikuttaa melonnan turvallisuuteen.

Melontavauhti sovitetaan aina hitaimman mukaan.  Jos on useampi ohjaaja voimme jakaa porukan useampaan osaan, jolloin voimme meloa eri mittaisia matkoja. Kovalla tuulella lähdemme Vehkajoelle, jossa tuulesta ei ole juuri haittaa. Hyvällä kelillä voimme käydä Haminanlahdella, Lupinlahdella tai vaikka ulompanakin merellä.

Video kuutamomelonnasta Vehkajoelle 24.9.2015