Nuku yö ulkona 27-28.8

Samaan aikaan Tervasaaressa on Tervaroihut tapahtuma. Rompetori la klo 09->. Haminan keskiaikaiset pitämässä keskiaikaleiriä la klo 15->. Telttasauna lämpimänä uimarannalla la klo 17-22 (sekasauna). Tämän lisäksi Rampsin saunat ovat käytössä maksutta seuraavanlaisesti:

Lauantaina klo 15-18 naisten sauna.
Lauantaina klo 18-21 miesten sauna.
Sunnuntaina Nuku yö ulkona -haasteeseen osallistujille aamusauna klo 8-11, sekasauna.
Tervetuloa löylyihin!
Taverna Tervanarussa Fire Ladyn upea tulishow la klo 21.
Näiden lisäksi Haminan Ladun kajakki ja SUP lauta kokeilua Tervasaaren uimarannalla la klo 16-20 ja tietysti nuku yö ulkona. Nyt ei tarvitse lähteä yöksikään kotia, ota teltta mukaan ja tule Rampsinkarille viettämään kivaa elokuun iltaa nuotion äärellä. Nuotiolla myös trubaduuri laulattamassa väkeä.