Haminan Latu ja Haminan kaupungin liikuntapalvelut järjestivät perjantaina 4.11.22 perinteisen Kuutamokävelyn, joka nimettiin tänä syksynä Halloween kävelyksi. Kävelyyn lähdettiin Tallinmäenkadun päästä, ns. hiihtoparkista klo 18.00. Lähtöpaikalle saapui lamppujen kanssa yli 30 osallistujaa. Lapset juoksivat lähtöä odotellessa parkkipaikalla lamppujen kanssa ja hauskaa oli.
Satumetsänpolkua kuljettiin Teirikallion laavulle. Satumetsään oli aseteltu Halloween hahmoja, valoja ja lyhtyjä. Matka eteni leppoisasti pienten pysähdysten kera. Oli mukava kuunnella lasten kommentteja ja kisailua, kuka havaitsee ensin Halloween kohteet polun varressa. Saavuttuamme laavulle oli siellä jono odottamassa mehun, kahvin ja kummituspiirakan saamista. Tarjoilua hoitivat Haminan latulaiset, pukeutuneina noidaksi ja haamuksi.
Valoleikit lapsilla jatkuivat mehun ja kummituspiirakan nauttimisen jälkeen. Järjestelyjä hoitaneiden latulaisten mielestä tapahtuma onnistui hyvin. Pieni jännitys, pimeys, kummituspiirakka, noidan tarjoilema mehu ja nokipannukahvit tekivät illasta muistelemisen arvoisen. Järjestäjät kiittävät tapahtumaan osallistuneita, heitä laskettiin olleen yli 50.
Teksti: Reijo Rantakari ja Oivi Joffel
Tarjoilu: Noita, Riitta Rantakari, Haamu Oivi Joffel
Nokipannukahvin keittäjä: Veijo ja Heli Pentikäinen
Retken oppaat: Reijo Rantakari ja Seija Pöntynen ja lähtöpaikalla Kari Stenholm.